“Wij zijn dé onafhankelijke bedrijfsmakelaar in Ede, Bennekom, Wageningen en omgeving. Full-service vastgoedbemiddeling, daar zijn we goed in."

Zoek je bedrijfspand

Zoek

Als actieve en creatieve bedrijfsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in commercieel vastgoed in de Foodvalley-regio. Wij leveren een full-service dienstverlening met betrekking tot de aan- en verhuur alsmede aan- en verkoop van kantoorruimte, bedrijfsruimte en/of winkelruimte. Daarnaast adviseren wij landelijk bij de aan- en verkoop van beleggingspanden. Met een actieve marktbenadering, een breed netwerk (zowel landelijk als lokaal) en een creatieve marketing inslag bedienen wij onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Ondertussen bij Smit:

Verhuurd
Venturistraat 2T
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand aan de Venturistraat 2T in Ede en feliciteert Fatbike Discounter met deze nieuwe locatie! Deze moderne bedrijfsunit van ca. 170 m2 is compleet afgebouwd en gasloos. De ligging aan een doorgaande weg op bedrijventerrein BTA12 nabij de op- en afritten van de A30 en A12 is uitstekend.

Verhuurd
Buys Ballotstraat 8
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand aan de Buys Ballotstraat 8 in Ede en feliciteert IW Zuid & Midden met deze nieuwe vestiging! Het multifunctionele bedrijfspand nabij de snelwegen A12 en A30 bestaat uit ca. 1.073 m2 bedrijfsruimte en ca. 425 m2 kantoorruimte. Het pand is gasloos en beschikt over energielabel A+++++.

Verhuurd
Oude Kerkplein 5
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het winkelpand aan het Oude Kerkplein 5 in Ede en feliciteert wijnwinkel handel Cavavin met deze nieuwe locatie! Deze winkelunit (123 m2) maakt onderdeel uit van een kleinschalige winkelstrip waar zich tevens Multivlaai en lunchrestaurant Onder de Toren bevinden met beiden een gezellig terras. 

Nieuw in de verhuur / verkoop
Buys Ballotstraat 8
Ede

Het betreft een vrijstaand bedrijfspand met hoogwaardige kantoorruimte nabij de A12 en A30. Het pand bestaat uit ca. 1.073 m2 bedrijfsruimte en ca. 425 m2 kantoorruimten. Het pand is gasloos en beschikt over energielabel A+++++. Een unieke kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een duurzaam bedrijfsgebouw! 

Nieuw in de verhuur
Venturistraat 2T
Ede

Een prachtige turn-key bedrijfsunit op bedrijventerrein BTA12 in Ede. De unit is compleet afgebouwd en instapklaar! De vloeroppervlakte bedraagt ca. 169 m2. Dit duurzame pand is gasloos en o.a. voorzien van een warmtepomp, HR++ glas, LED verlichting en een oplaadpunt voor een elektrische auto!

Verkocht
Kauwenhoven 17
Lunteren

Smit bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van een multifunctioneel bedrijfspand van ca. 800 m2 en feliciteert HDK Afbouw- & Schilderwerken met deze nieuwe locatie! Het pand beschikt over voldoende parkeermogelijkheden én een afgesloten buitenterrein op een perceel van 1.075 m². Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Stroet” in Lunteren. 

Verkocht
Brouwerstraat 120
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting B.V. heeft bemiddeld bij de verkoop van het winkelpand aan de Brouwerstraat 120 in Ede en feliciteert Slagerij Visser Vlees -/ landwinkel Visser met deze nieuwe locatie. Deze zeer fraaie en compleet vernieuwde winkel bevindt zich op een perfect bereikbare zichtlocatie met een royaal parkeerterrein (Kuiperplein) pál voor de deur. 

Nieuw in de verhuur
Grotestraat 1
Ede

Het betreft een zéér aantrekkelijk en karakteristiek winkelpand gelegen op een prominente A1 (zicht)locatie aan het bevrijdingsplein, mídden in het centrum van Ede. Dit in het oog springende monumentale pand heeft dankzij de gunstige hoekligging en uitstraling een zeer hoge attentiewaarde. 

Verhuurd
Bunschoterplein 45
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand aan de Bunschoterplein 45 in Ede en feliciteert Schoonheidssalon Sen met deze nieuwe locatie! Het object bevindt zich op een perfecte bereikbare zichtlocatie met een royaal parkeerterrein pal voor de deur. Tevens bevindt zich hier de Albert Heijn die garant staat voor een hoop traffic.

Verhuurd
Bunschoterweg 5
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand aan de Bunschoterweg 5 in Ede en feliciteert Haarstudio Brenda met deze nieuwe locatie! Het object bevindt zich op een perfecte bereikbare zichtlocatie met een royaal parkeerterrein pal voor de deur. Tevens bevindt zich hier de Albert Heijn die garant staat voor een hoop traffic.