Transacties

Verkocht
Nudepark 99A
Wageningen

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van het multifunctionele bedrijfspand bestaande uit ca. 220 m2 kantoor-/showroom verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het object (energielabel A+++) bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein “Nudepark” te Wageningen.

Verhuurd
Argonstraat 56
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand bestaande uit ca. 615 m2 bedrijfsruimte en ca. 140 m2 kantoorruimte gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Kievitsmeent, pal aan de op- en afrit van de A30 en aan de N224. Het bedrijfspand is gebouwd in 2002 (energielabel A) en beschikt over parkeerplaatsen voor het pand.

Verhuurd
Nieuwe Stationsstraat 40
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 930 m2 winkeruimte en feliciteert Die Grenze met deze nieuwe locatie! Het winkelpand bevindt zich op een perfecte zichtlocatie aan het Maandereind te Ede waar zich onder andere Only for Men en Auping Plaza ook hebben gevestigd.

Verhuurd
Stationsweg 35
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van representatieve kantoorruimte aan de Stationsweg 35 in Ede. Het betreft hier kantoorruimte in een karakteristieke (monumentale) kantoorvilla. De kantoorvilla is gelegen op loopafstand van het centrum van Ede. De Stationsweg kenmerkt zich door de vrijstaande bebouwing en fraaie (monumentale) kantoorvilla’s en woonhuizen.

Verhuurd
Telefoonweg 80
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 175 m2 winkelruimte en feliciteert huurder met deze nieuwe locatie. Het betreft een representatief en compleet afgewerkt winkelpand op een uitstekende zichtlocatie aan de rand van het centrum van Ede. Deze interessante locatie met royaal parkeerterrein tegenover het object zorgt voor de nodige traffic.

Verhuurd
De Halte 219
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 415 m2 winkelruimte en feliciteert 2nd Ride Wintersportartikelen met deze nieuwe locatie! Het pand bevindt zich op een perfect bereikbare locatie, pal naast de Hoogvliet supermarkt en tegenover de parkeergarage. 2nd Ride verkoopt wintersportartikelen (nieuw en tweedehands) tegen de scherpste prijs! 

Verhuurd
Galvanistraat 7
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 190 m2 kantoorruimte en feliciteert Max Ernst GGZ met deze nieuwe locatie! Dit kantoorpand (energielabel A) ligt op een goed bereikbare zichtlocatie aan de belangrijkste toegangsweg tot bedrijventerrein de Frankeneng.

Verhuurd
Oude Bennekomseweg 3
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van ca. 350 m2 kantoorruimte op de tweede verdieping en feliciteert Praktijk Extralent met deze nieuwe locatie! Dit kantoorpand bevindt zich pal naast NS intercitystation Ede-Wageningen. Door deze transactie is het volledige pand verhuurd!

Verhuurd
Bennekomseweg 43
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 563 m2 kantoorruimte op de begane grond aan de Bennekomseweg 43 in Ede en feliciteert WING Process Consultancy met deze nieuwe locatie! Het zeer representatieve kantoorpand is gelegen in een aantrekkelijke bosrijke omgeving op het ‘Horapark’ in Ede op loopafstand van NS-intercitystation Ede-Wageningen.

Verhuurd
Horapark 9
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van 1.665 m2 kantoorruimte met 35 parkeerplaatsen en feliciteert huurder met deze nieuwe locatie! Het gebouw is gelegen in een bosrijke omgeving op het ‘Horapark’ en wordt volledig verduurzaamd waardoor het naar energielabel A+++ zal gaan.