Transacties

Verkocht
Kauwenhoven 17
Lunteren

Smit bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verkoop van een multifunctioneel bedrijfspand van ca. 800 m2 en feliciteert HDK Afbouw- & Schilderwerken met deze nieuwe locatie! Het pand beschikt over voldoende parkeermogelijkheden én een afgesloten buitenterrein op een perceel van 1.075 m². Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘De Stroet” in Lunteren. 

Verkocht
Brouwerstraat 120
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting B.V. heeft bemiddeld bij de verkoop van het winkelpand aan de Brouwerstraat 120 in Ede en feliciteert Slagerij Visser Vlees -/ landwinkel Visser met deze nieuwe locatie. Deze zeer fraaie en compleet vernieuwde winkel bevindt zich op een perfect bereikbare zichtlocatie met een royaal parkeerterrein (Kuiperplein) pál voor de deur. 

Verhuurd
Bunschoterplein 45
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand aan de Bunschoterplein 45 in Ede en feliciteert Schoonheidssalon Sen met deze nieuwe locatie! Het object bevindt zich op een perfecte bereikbare zichtlocatie met een royaal parkeerterrein pal voor de deur. Tevens bevindt zich hier de Albert Heijn die garant staat voor een hoop traffic.

Verhuurd
Bunschoterweg 5
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van het bedrijfspand aan de Bunschoterweg 5 in Ede en feliciteert Haarstudio Brenda met deze nieuwe locatie! Het object bevindt zich op een perfecte bereikbare zichtlocatie met een royaal parkeerterrein pal voor de deur. Tevens bevindt zich hier de Albert Heijn die garant staat voor een hoop traffic.

Verhuurd
Churchillweg 5
Wageningen

Het betreft hier een multifunctioneel bedrijfspand ter grootte van 460 m2  waar detailhandel ook is toegestaan. Dit object bevindt zich aan de rand van het centrum van Wageningen en beschikt over een zeer royaal afsluitbaar buiten-/ parkeerterrein van maar liefst ca. 800 m2 aan de Spelstraat. Het bedrijfspand is via twee kanten te bereiken en is uitstekend onderhouden.

Verhuurd
Stationsweg 35
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van representatieve kantoorruimte aan de Stationsweg 35 in Ede. Het betreft hier kantoorruimte in een karakteristieke (monumentale) kantoorvilla. De kantoorvilla is gelegen op loopafstand van het centrum van Ede. De Stationsweg kenmerkt zich door de vrijstaande bebouwing en fraaie (monumentale) kantoorvilla’s en woonhuizen.

Verhuurd
Zandlaan 27
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft de voormalige hotelaccommodatie aan de Zandlaan 27 verhuurd aan de Gemeente Ede. Het pand van ca. 3000 m2 beschikt over o.a. 71 hotelkamers en is gelegen op een perceel van 4.345 m2. De gemeente Ede zal deze locatie inzetten ten behoeve van de tijdelijke opvang van ca. 100 Oekraïense ontheemden. 

 

Verhuurd
Copernicuslaan 35
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting heeft bemiddeld bij de verhuur van kantoorruimte in het representatieve kantoorgebouw aan de Copernicuslaan en feliciteert TOPSOLID Nederland met de uitbreiding en Medical Imagination met hun nieuwe locatie! Het kantoorpand (energielabel A+) bevindt zich op een zichtlocatie aan de entree van het bedrijventerrein De Vallei.

Verhuurd
Bellestein 59B
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting feliciteert Thuiszorg Zusters met deze nieuwe locatie! Het betreft hier een kantoor-/praktijkpand ter grootte van 192 m² aan de rand van winkelcentrum Bellestein, pál tegenover gezondheidscentrum Veldhuizen en tandartsenpraktijk Dental Clinics.

Verkocht
Maandereind 62-64
Ede

Smit Bedrijfshuisvesting B.V. heeft bemiddeld bij de verkoop van het beleggingspand bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond (café MAEV), alsmede een achtergelegen bovenwoning met separate entree en uitbreidingsmogelijkheden op de verdieping. Deze eyecatcher met onderscheidende ronde gevel en gezellig zonnig terras bevindt zich aan de entree van het centrum van Ede.